Een cadeaubon van Zwanger & Relax

een cadeaubon van zwanger en relax

Bij Zwanger en Relax kan je genieten van allerlei ontspannende arrangementen. Hoe leuk is het dan om een cadeaubon van Zwanger & Relax te geven, die iemand dan kan inwisselen om even helemaal tot rust te komen tijdens een massage. Het is een super leuk kraam cadeau, of gewoon omdat het kan! In deze blog lees je meer over onze cadeaubonnen en hoe ze te bestellen zijn.

Wat kan je met een cadeaubon van Zwanger en Relax?

Een cadeaubon is altijd een leuk en veilig cadeau om te geven bij verjaardagen of andere gelegenheden. Een cadeaubon van Zwanger en Relax is het perfecte cadeau voor vrouwen rondom hun zwangerschap. De zwangerschap is immers een hectische periode, waar de moeder af en toe wel een momentje van rust en ontspanning kan gebruiken. Met de cadeaubon van Zwanger en Relax kan de zwangere vrouw zelf kiezen voor welk soort arrangement ze wilt gaan.

Zo heeft ze de keuze uit een zwangerschapsmassage of zwangerschapsmassage premium arrangement, een massage die je kan krijgen tijdens de zwangerschap tot 37 weken. De zwangere vrouw heeft ook de keuze om pas na de bevalling te genieten van een massage. Na de bevalling kan je bij ons terecht voor een postpartum massage of post partummassage premium. Tijdens deze massage ligt de focus op het verlichten van zwaar belaste spieren tijdens de zwangerschap. Mocht je bevallen zijn met een keizersnede, kan je ook bij ons terecht! Hiervoor bieden we een littekenmassage of littekenmassage premium aan. Daarbij wordt gefocust op de verlichting van pijn en het masseren van het weefsel om het litteken heen. Tot slot is het ook gewoon mogelijk om te ontspannen, zonder dat je zwanger bent of zwanger bent geweest. Kies dan voor een ontspanningsmassage of ontspanningsmassage premium. Hierbij kan je gewoon even heerlijk tot rust komen tijdens een massage, want waarom niet?!

Hoe zijn de cadeaubonnen te bestellen?

De cadeaubonnen van Zwanger en Relax zijn heel gemakkelijk te bestellen via onze website. Boven op onze website vind je de pagina cadeaubonnen. Als je hierop klikt, kom je terecht op onze webshop. Hier kan je dan ook één van de cadeaubonnen uitkiezen met het bedrag dat je wilt geven. Tijdens het bestellen van de cadeaubon heb je de keuze om deze via de e-mail te ontvangen of fysiek. Na het voltooien van de betaling krijg je een e-mail met je cadeaubon of zullen wij aan de slag gaan met het printen en versturen van de cadeaubon (als je ervoor hebt gekozen de cadeaubon fysiek te willen ontvangen). Al onze cadeaubonnen worden verzonden in een cadeaubonmapje waar je zelf nog een korte boodschap in kan schrijven.

Ons assortiment aan cadeaubonnen

Wij bieden cadeaubonnen aan in allerlei verschillende prijsklassen, zodat jij de cadeaubon kan geven met de waarde die jij wilt. We hebben cadeaubonnen beschikbaar in allerlei verschillende bedragen, van een cadeaubon van 20 euro tot aan een cadeaubon van 200 euro. Met een cadeaubon van 45 euro kan de gelukkige al een massage boeken van 30 minuten, zoals een zwangerschapsmassage of post partum massage. Geef je toch liever een premium massage cadeau? Kies dan bijvoorbeeld voor een cadeaubon van 70 euro om een premium zwangerschapsmasssage cadeau te geven.

Het is ook mogelijk om een cadeaubon te kopen voor De Baby Spa! Een super leuke activiteit om samen met de kleine te doen en dus ook een leuk cadeau. Deze cadeaubonnen kan je inleveren voor bijvoorbeeld een float only of shantala babymassage. Je zou dus ook een cadeaubon van Zwanger en Relax in combinatie met een cadeaubon van De Baby Spa kunnen geven!